Hyra häst på sportlovet (onsdag)

06 FEB 2022 18:13
  • Uppdaterad: 06 FEB 2022 18:13

Hyra häst på sportlovet

Då måndagens hyra häst snabbt blev full (finns 2 hästar kvar) så lägger vi in en till dag så att alla får möjlighet att vara med!

Onsdag v.9 har du möjlighet att för en dag prova på hur det är att ha egen häst.

Vi börjar dagen med att ta hand om de dagliga sysslorna i stallet, såsom mockning och fodring. Därefter har vi gemensam fika (alla tar med eget fika) för att sedan ta in vår häst för att pyssla i stallet och rida. Precis alla kan vara med, vi anpassar häst utefter ryttaren. Nybörjare kommer att rida i en grupp för sig som är lärarledd. Ni som har ridit lite längre kommer att rida självständigt på utsatt tid, instruktör kommer givetvis att vara på plats men ni rider fritt och får lägga upp erat eget ridpass.

Tid: onsdag 2/3 kl. 8 – ca 12

Pris: 350:-, betalas via Swish märk ”hyra häst”

Anmälan är bindande och görs via mejl till This is a mailto link

Ange dag och önska tre hästar så att vi har alternativ om den häst du önskar i första hand redan är upptagen.

För att delta måste du vara medlem men behöver inte ha plats i ordinarie ridgrupp. Är du inte redan medlem kan du bli det på hemsidan www.rattviksridklubb.se , medlemsavgiften är 325:- per år och då kan du anmäla dig till samtliga våra aktiviteter.

Skribent: Annica Thunman