Hoppa till sidans innehåll

Ny information om stalltjänsten

13 FEB 2012 10:31
Vi kommer ta bort stalltjänsten som idiellt arbete för våra elever under vårterminen. Detta är kanske inte för alltid men fungerar det bra och har vi ungdomsledare som vill hjälpa ridskolan med knatteverksamheten så hoppas jag att vi kan fortsätta med detta. Nu finns det möjlighet att vara här på lördagar, alla kan hjälpa till med något, liten som stor.
  • Skapad: 13 FEB 2012 10:31

From den 25 februari kommer Amanda Vikner att ta över mockningen på lördagar. Vi kommer alltså inte att fortsätta som innan, att eleverna har stalltjänst.

Vill man däremot hjälpa till med stalltjänsten och kanske hjälpa Amanda med knatteridningen som startar den 10 mars som ledare till knattebarnen kan man skriva upp sig på en lista vid kontoret.

För att kunna hjälpa till som ledare till knattebarnen ska man kunna hålla en häst som ev hoppar till och blir rädd.

Är ni flitiga ledare under våren belönas ni med en till två gratislektioner för Amanda :0)

Och ta chansen att få vara i stallet och umgås med hästarna så mycket som möjligt, det är i ungänget med hästen som man lär sig mest.

Ni kanske vill jobba med hästar i framtiden eller skaffa egen häst? Då måste man kunna mycket om och ha en massa erfarenhet av hästhantering och stallarbete, inte bara ridning, ridning är en ganska liten del i att jobba med eller ha egen häst!

 

Skribent: Anna Spångmyr

Instagram

US instagram

Postadress:
Rättviks RK - Ridsport
Backavägen 69
79532 Rättvik

Kontakt:
Tel: 0725314060
E-post: kontakt@rattviksridk...

Se all info