Försäljning av ULLMAX

28 NOV 2011 11:29
I år säljer vi funktionskläder av högsta kvalité från ULLMAX. Är du intresserad att handla Ullmaxkläder av oss fast du inte är medlem hör av dig till This is a mailto link så hjälper hon dig.
  • Skapad: 28 NOV 2011 11:29

* Det finns kataloger och orderblad på klubben.

* Om man vill känna och klämma på kläderna finns de inne på kontoret, hör med Anna el Ina.

* Man kan även Maila till This is a mailto link om ni vill ha ett elekrtoniskt orderblad. eller undrar över något annat. Sofie ansvarar för beställningen.

* Varje elev bör sälja för minst 500 kr.

* Sofie kontaktar er när kläderna har kommit.

* När ni hämtat kläderna kommer sen en faktura, som skickas till den adressen som står på orderbladet. Betala fakturan snarast eftersom klubben får en räkning från Ullmax så fort kläderna anlänt.

* Sista beställningsdagen är den 9 december.

* Absolut sista betalningsdag 19 december.

* Vi kommer att beställa vid flera tillfällen och det brukar ta två arbetsdagar för kläderna att komma.

Se nu till att beställa så mycket ni kan, hör med familj, vänner och arbetskamrater mm.

Skribent: Anna Spångmyr