Årsmöte 2015

29 JAN 2015 17:37
Årsmöte för Rättviks Ridklubb lördag den 7 mars kl 17.00 på Jarlstugan!
Efter mötet bjuder vi på något gott att äta, kom och ha trevligt med oss!
  • Uppdaterad: 04 MAR 2015 17:03

Bästa RRK medlem! Nu har du chansen att påverka vår förening. Kom på årsmötet - lämna dina förslag till dagordningen till styrelsen senast två veckor innan mötet. Valberedningen tar emot förslag på nomineringar till styrelsen, flera kommer att ställa upp för omval men formellt ska vi välja: - ordförande på ett år och två ledamöter på två år - två suppleanter på ett år - två revisorer och en ersättare på ett år och slutligen två till valberedningen. Hör gärna av dig med förslag till Ullis Larsson eller Barbro From. Som medlem är du hästägare till klubbens hästar och arbetsgivare för vår fina personal som driver ett miljonföretag åt oss. Därför är det viktigt att du kommer till årsmötet och röstar så vi får en fortsatt stark styrelse med föreningens fulla stöd.

Skribent: Ina Olsson