Marknadsparkering

• Skapad: 29 AUG 2022 16:46

PARKERINGSVAKTER

Rättviks Marknad 7-9 oktober

Under höstmarknaden har vi som vanligt ansvar för parkeringen vid Rättvikshälsan, Coop, och då behöver vi alla hjälpas åt! Du väljer själv om du vill stå parkeringsvakt eller stå i caféet som klubbens ungdomssektion håller i(Separata listor för caféet kommer). Alla intäkter går till klubben och detta är en jätteviktig inkomstkälla för oss.

Vi har mycket att förbättra, inte minst behövs ett nytt stall men vi behöver också köpa in fler hästar samt uppdatera det hästbistånd vi har idag. Vi byter löpande ut hästarnas hoppsadlar för att alla ska få varsin som passar. Utöver det vill vi på sikt kunna köpa in en uppsättning dressyrsadlar för att kunna höja nivån på dressyrlektionerna ytterligare. Detta är bara en liten del av allt som behöver kostas på och med det sagt så vill vi understryka hur viktigt det är att alla vi medlemmar i Rättviks Ridklubb hjälps åt vid dessa tillfällen, med försäljningar och så vidare.

Listan där ni skriver upp er finns i entrén :)

Skribent: Annica Thunman