Lediga stallplatser

05 APR 2022 13:23
  • Uppdaterad: 05 APR 2022 13:23

Från och med 1 juni har vi två lediga boxplatser på Ridskolan!

Ponny eller stor häst spelar ingen roll.

På helgfria vardagar ingår ut- och insläpp samt fodringar morgon, lunch, eftermiddag och kväll. Undantag fredag kväll då vi, precis som på helgerna, har rullande schema. Täckesbyte ingår vid ut- och insläpp.

Begränsat med grovfoder ingår, man kan även välja koncept med eller utan strö och det är då spånpellets som tillhandahålls.

Självklart har du även tillgång till hela anläggningen som uppstallad hos oss. På anläggningen har vi isolerat ridhus med fibersand (20x60m), utebana med fibersand och staket(20x60m), terrängbana, parkering för hästtransport, duschspilta, uppvärmda sadelkammare, omklädningsrum och tillgång till kylskåp och mikro. På vardagar finns även fika/mellis att köpa i ridhuset och vi jobbar på att även kunna erbjuda lättare måltider.

På sommaren åker en del hästar iväg på bete och då fördelas stallpassen på oss som är kvar på anläggningen under de veckor ingen personal finns på plats.

För att vara uppstallad krävs det att du är så pass hästvan att du(eller målsman) klarar av att hantera många olika typer av hästar då man på sina stallpass ensam ansvarar för samtliga hästar på anläggningen. Om du är tävlingsryttare krävs att du löser licens för Rättviks Ridklubb. Precis som alla andra medlemmar förväntas du att delta vid olika tillställningar såsom städdagar, vara funktionär på tävlingar, sälja kakor och annat som klubben säljer. Vi vill också ha referenser samt ha rätten att göra en kreditupplysning innan avtal tecknas.

Vi har höga krav på god stämning, stallet ska vara en trygg plats där alla känner sig välkomna. Vi hälsar på alla och är hjälpsamma samt har en positiv inställning.

Stallhyran ligger för närvarande mellan 2350-3550:- beroende på vilket upplägg du väljer.

Välkommen att höra av dig till oss på This is a mailto link vid intresse eller frågor, givetvis går det också bra att prata med oss på plats 😊

Varma hälsningar från Annica & Anna

Skribent: Annica Thunman