Dalarnas ridsport

Vi välkomnar nya och "gamla" grönt korthandledare till utbildning/fortbildning och erbjuder utbildning den 25 januari 2021, klockan 18-21. Nu även ett kursdatum i februari, tisdagen den 23 februari!

Falu RK söker ridlärare

(2020-12-04 16:20)

Välkomna till 2021 års repetitionskurs som detta år kommer att ske digitalt den 23 januari.

Med anledning av den förändrade smittskyddssituationen måste vi skjuta fortbildningen fram i tiden. Ny dag kommer så snart möjlighet ges.

Covid-19 och ridsporten

(2020-11-14 21:37)

Årets sista lokala tävlingar i Dalarna reds den 7 november hos Avesta Ridklubb och hos Aspeboda Ridklubb! Efter en lång avbruten säsong kunde de fem pristagande klubbarna utses!

Nu är ponny SM över och det var många fina ritter i Helsingborg och i Skövde av alla våra dalaekipage. Två ekipage från Säterbygdens Ridklubb fick klättra upp på prispallen, Vilda Nygren och Elin Andersson, stort grattis!

Återigen bjuder vi in till Ryttarutveckling nivå 2! En satsning som möjliggörs av FOLKSAM och i Dalarna av Leksandsbröd.

Vid tävlingar helgen 24-25 oktober kunde vi knyta samman årets alla serier!

Helgen den 7-8 november bjuder distriktets ungdomssektion in till en Förberedande Ungdomsledarkurs på Leksands Ridklubb. Maximerat deltagarantal.

Gunilla Byström kommer åter till Dalarna vid två tillfällen under hösten för att hålla träning i Rättvik.

Vi inbjuder nu till två tillfällen, 10 oktober och 5 december, att delta i Tävlingsledarutbildning.

Vinterns Ungdomsledarkurs

(2020-09-02 16:03)
Ny chans att förstärka ungdomsledarstaben i Dalarnas ridklubbar! Vinterns kursomgång är förlagd med helpension på Stiftsgården i Rättvik. Deltagarantalet är maximerat så vänta inte för länge med anmälan!

E-post: kontakt@rattviksridklubb.se