Dalarnas ridsport

Sommaren har knappt kommit, men det är ändå dags att anmäla lag till höstens serier och till Dressyrallsvenskan division I som genomförs under sensommaren! Anmäl senast 4 juli!

Fredag 28 maj kl 13.00 öppnar möjligheten att anmäla i TDB även för dig som är född tidigare än 2002!

AGRIA Cup 2021 har startat och de första poängen plockades hos Vansbro Ryttarsällskap den 16 maj.

Ännu en omgång av Ponnyallsvenskan division III dressyr har ridits och denna gång hos Svärdsjö Ridklubb den 6 juni.

Från den 3 maj är det åter tillåtet för barn och unga att tävla om än med fortsatta restriktioner och i begränsad omfattning.

DUS i Dalarna har utsett mottagarna av årets utmärkelser! Bland rekord i antal nominerade är årets ungdomsledare i Dalarna 2021 Wendela Mann från Svärdsjö Ridklubb. Priset till Årets US går till Vansbro Ryttarsällskap. Ett stort grattis!

Välkommen på digital fortbildning med Jens Fredricson under tre kvällar då intressanta alltid aktuella ämnen finns på agendan!

Covid-19 och ridsporten

(2021-04-10 21:37)

Du vet väl att länsveterinärens rapporter om misstänkt smitta, med efterföljande provsvar, sedan flera år publiceras löpande på Dalarnas Ridsportförbunds hemsida?

Den traditionsenliga utdelningen av Dalarnas Championatstecken sker vid distriktets årsmöte. Detta sker i år digitalt den 29 mars, men icke desto mindre har Champions utsetts och de får prisas vid annat tillfälle!

Kallelse årsmöte 2021

(2021-03-12 16:15)
Dalarnas Ridsportförbund kallar till digitalt årsmöte måndagen den 29 mars kl 19.00. Med stöd av RF-SISU Dalarna genomförs mötet digitalt i programmet Easymeet. Detaljerad information sänds till klubbarna och till anmälda ombud.

Då vi ser att flera klubbar ännu inte har handledare som genomgått utbildning på det nya digitala grönt kort materialet bjuder vi in till ännu en handledarutbildning, Välkommen att anmäla till digital utbildning via Teams tisdagen den 30 mars!

I många av Dalarnas ridklubbar finns ungdomssektioner och ungdomsledare som sätter guldkant på klubbverksamheten! Hjälp DUS att utse årets pristagare! Här hittar du länkar för att lämna förslag.