Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Välkommen som ny medlem till Rättviks Ridklubb

Vi är en ideell förening som i nuläget har ca 120 ridande elever/vecka och totalt ca 230 medlemmar. Ridskolan äger 12 st hästar varav 7 st är ponnier.  Vi driver lektionsverksamhet mån, tis, ons, tors, fre. Ridskolan har 2 st anställda instruktörer, Anna Spångmyr 100% som ridskolechef och Erica Witasp 100% . Ridskolan är öppen för alla, barn från 3 år och uppåt, ungdomar och vuxna, barn och vuxna med funktionsnedsätting.

För att bli medlem: Skicka ett mail med namn, fullständigt pers.nr, adress, telefon & mailadress, vill ni vara familjemedlem behöver vi namn och pers.nr på samtliga i familjen. Därefter skickar klubben en faktura till dig. Medlemsavgiften och ridavgifter hittar du under fliken ridskolan, prislista. 

Aktiviteter!

Ibland anordnar vi aktiviteter av olika slag, håll koll på anslagstavlan och eller på vår hemsida och facebook, vissa helger har vi stängt.

Öppettider!

Alla medlemmar är givetvis alltid välkomna till stallet (under öppettiderna mån-fre 7-11,14-21 och på helgerna när vi har aktiviteter) för att umgås med hästar, kompisar eller sitta på läktaren och titta på lektionerna. Stallet fungerar även som ungdomsgård och mötesplats.

Ideellt arbete

För att kunna hålla ner ridpriserna så mycket som möjligt behövs det ideellt arbete från våra medlemmar. Som ridande här binder man sig att ställa upp på olika försäljningar som New Body, Ullmax mm, stå parkeringsvakt under vår och höstmarknaden.

Detta arbete brukar flyta på lätt och faktiskt vara riktigt roligt.

  

 

Vid frågor ring: 0248-13939 eller maila oss på This is a mailto link

Det är lättast att få tag i oss mån, tis och fre mellan 9.00-11.00 eller 15.00-17.00

Välkommen till oss på Rättviks Ridklubb!

 

 

Uppdaterad: 17 JUL 2017 11:05 Skribent: Anna Spångmyr

Instagram

US Instagram

Postadress:
Rättviks RK - Ridsport
c/o Anna Spångmyr, Backavägen 69
79532 Rättvik

Kontakt:
Tel: 024813939
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Leksands Sparbank

 

 US tackar DalaKraft

US tackar DalaKraft för sponsringen av hjälmar och sockerbitar.

 

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan