Anläggningskort

Anläggningskort på Rättviks Ridklubb

För att rida i ridhuset, på vår terrängbana och på utebanan på ledig tid krävs medlemskap och anläggningskort.

Vill du ha ett anläggningskort och medlemskap ska du maila oss alla dina uppgifter, namn, adress, telefon, fullständigt personnummer, mailadress. Skriva att du vill ha anläggningskort och bli medlem om du inte redan är det, därefter skickar vi en faktura till dig

För ridning på terrängbanan:

*Kontakta personalen och invänta en bekräftelse.

*På terrängbanan ska du alltid ha en vuxen medhjälpare med dig.

*Hjälm och säkerhetsväst är obligatoriskt för samtliga ryttare.

Information, priser om medlemskap och anläggningskort

Kortet gäller per häst, har du två hästar måste du alltså lösa två kort.  Det räcker med två anläggningskort upp till fem hästar. Har man fler än fem hästar ska man betala för tre anläggningskort.

Medlemsavgiften fr.o.m. 2022 325 kr/år

Anläggningskort

*Årskort: 1300 kr (1100 kr tävlingsryttare)

Gäller fr.o.m. 1 januari 2022 t.o.m. 31 december 2022

*6 månader (en termin): 800 kr (700 kr tävlingsryttare)

Vårterminen 1januari t.o.m. 30 juni

Höstterminen:1juli t.o.m. 31 december

*3 månader: 600 kr (500 kr tävlingsryttare) Fyra perioder

Period 1 1 januari -. 31 mars,

Period 2 1 april - 30 juni –

Period 3 1 juli - 30 september,

Period 4 1 oktober - 31 december

Löser du anläggningskort mitt i en period betalar du fortfarande för hela perioden.

Medlem som betalar per gång: 150 kr

Swisha till 123 394 52 01 skriv ditt namn och ridhushyra i meddelandet.

Gästryttare: 200 kr per påbörjad timme

Gästryttare behöver inte vara medlem. Swisha till 123 394 52 01 skriv ditt namn och gästryttare i meddelandet

Vid all ridning, tömkörning och longering på anläggningen skall godkänd hjälm bäras.

Vid ridning på bana/i ridhus håller vi till höger vid möte. Skritt sker innanför spåret om andra rider i högre gångart samtidigt. Ryttare på spåret har företräde. Vi visar hänsyn och ser till att alla kan rida säkert. Hoppning sker endast på tider bokade för hoppning(se under fliken RIDHUS). Är du ensam går det bra att ta fram hinder men om någon kommer in och inte vill ha hinder framme måste du omedelbart bygga undan allt hindermaterial. Är det flera i ridhuset och SAMTLIGA är okej med att du plockar fram hinder är det självklart okej. Men det gäller också att lyssna på övriga och utan sura miner kunna respektera ett nej.Vill du hoppa på en icke bokad tid så kan du (senast dagen innan) skriva i Ridhusgruppen RRK på facebook att du önskar hoppa en viss tid och om ingen misstycker kan du då hoppa utan bokning. Ridhusgruppen är till för att vi ska kunna samsas och utnyttja ridhuset och anläggningen så bra som möjligt. Gällande tömkörning och longering så gäller samma regler som för hoppning, du kan göra det om det är okej för övriga i ridhuset/på banan eller kolla i ridhusgruppen i förväg.

Självklart mockar vi efter oss och lämnar anläggningen i gott skick.

Vi ses i ridhuset :)

Uppdaterad: 04 SEP 2017 08:44