Regler för användande av anläggning

Alla medlemmar som löst anläggningskort är välkomna att rida i ridhuset och på vår utebana under våra lediga tider, med reservation för tränings och tävlingsbokning.

Om man väljer att anlita instruktör utifrån, sadelutprovning etc. ska anläggningsbokning ske och faktureras efter angivna kostnader.

Vill man hoppa flera hinder än ett/två hinder bör man boka ridhuset, vill man sätta upp ett hinder ska man fråga de andra ryttarna om lov först.

Löshoppning får endast ske i verksamhetens regi.

Longering får enbart ske om du är ensam i ridhuset och under kontrollerade former.

Vi vill inte att hästar springer okontrollerat i ridhuset så det blir djupa spår, vi är rädda om mattan som ligger 12 cm ner i underlaget, detsamma gäller på vår utebana.

Tänk på säkerheten, använd alltid hjälm när du arbetar din häst.

Du kan se i kalendern hur ridbanan/ridhuset är bokad. Kalendern uppdateras kontinuerligt.

Alla bokningar sker endast genom personalen, via mail.

Kontrollera alltid att din bokning står med. Det som står i kalendern gäller.

Bokning av ridbanan/ridhuset får ske vardagar mellan 07.00-13.00 och på helgerna. (Ej efter och mellan lektionerna på vardagar).

All ridning sker på egen risk.

RRK har rätt att avboka din bokning om RRK behöver använda utebanan/ridhuset själva, men detta är bara i undantag.

Har du några frågor, maila på This is a mailto link

Uppdaterad: 24 JUN 2020 11:04