Inbjudan Årsmöte!

VÄLKOMNA

Till Ungdomssektionens årsmöte 2022!

På söndagen den 20:e mars klockan 12.00 håller vi Rättviks Ridklubbs Ungdomssektions Årsmöte!

Till ungdomssektionen hör ALLA medlemmar som är 26 år eller yngre och alla ni som är intresserade av att veta mer om ungdomssektionen eller kanske till och med är intresserade av att sitta i styrelsen är varmt välkomna på detta möte. För att sitta i styrelsen så är det bra om du har fyllt 12 år.

Mötet hålls av Distriktets Ungdomssektion(DUS) som kommer att hjälpa till att utse en styrelse och sedan stötta dem i sitt arbete framåt. DUS kommer alltså att vara med på fler träffar framöver för att vår ungdomssektion ska få en riktigt bra start på detta år 😊

Så ALLA klubbens ungdomar är välkomna till detta möte och självklart bör ni som anmält intresse att sitta i styrelsen delta 😉

Plats: Loftet (om vi inte blir för många, då hittar vi annan plats)

Anmäl till This is a mailto link om du vill komma. Vi behöver veta hur många som kommer för att kunna planera lokal med mera 😊

Den 21:a februari höll vi ett förberedande möte med ett gång glada och energifyllda ungdomar som anmält intresse för styrelsen och vi vill säga stort TACK för en trevlig kväll och det är superkul att se vilken positiv och härlig anda vi har bland er. Den ska vi arbeta för att bevara och bygga vidare på. Ni ungdomar är en otroligt stor och viktig del av klubben!

Uppdaterad: 24 FEB 2022 11:14 Skribent: Annica Thunman