Säkerhetspolicy

Från och med 1 januari 2020 har vi några nya riktlinjer här på RRK. Dessa gäller alla som vistas på klubben, vid all hantering/ridning av privathästar såväl som klubbens hästar.

För dig som är under 18 år gäller:

Obligatoriskt med hjälm vid all hästhantering.

Du skall använda godkänd väst vid all hoppning, ridning på terrängbanan samt vid uteritter.

Under arrangerad verksamhet råder totalt mobilförbud när du är hos hästarna. Du får ha din telefon tillgänglig men den skall vara ljudlös. Mobilen får endast användas vid nödsituation.

För dig som är över 18 år.

Rekommenderar vi att du använder godkänd väst vid ridning samt att du använder hjälm vid all hästhantering.

Under arrangerad verksamhet råder totalt mobilförbud när du är hos hästarna. Du kan ha din telefon tillgänglig men den skall vara ljudlös. Mobilen får endast användas vid nödsituation.

Uppdaterad: 08 MAR 2020 14:07 Skribent: Liza Sundberg