Ordförande har ordet

17 DEC 2014 14:33
Här kommer en liten vårhälsning från RRKs ordförande Susanne Gräll!
  • Skapad: 17 DEC 2014 14:33

Ordförande har ordet Julen 2014

Ordförande har ordet våren 2015

Det är alltid lika spännande när verksamhetsberättelsen och resultat och balansräkningen ska sammanställas. Visst tycker jag själv att Rättviks Ridklubb är en förening som alltid har något spännande och meningsfullt på gång och facit får vi då samanställningen görs. Det är inte bara en känsla jag har. Rättviks Ridklubb är en aktiv och betydelsefull förening som alltid sätter säkerhet och kvalitet i första hand.

Det är min fulla övertygelse att unga behöver mötesplatser. De behöver stöd i form av ledare som blir spindel i nätet, någon att lita på, en trygghet att våga sig på nya utmaningar i stallet och på hästryggen och det viktigaste av allt någon som tror på deras förmåga. Allt detta skapar vi tillsammans på Rättviks Ridklubb.

Året som gått började i uppförsbacke men till slut lyckades vi övertyga våra politiker att renovera det för oss ”livsviktiga” ridhuset. Den lättnad som vi kände var enorm. Vi lyckades mobilisera kraft att ta oss vidare till dess att ridhuset gick att använda igen. Man kan inte annat än vara stolt över anställda, styrelseledarmöten och medlemmar.

Sakta men säkert börjar vardagen infinna sig igen och maskinerna rulla bort. Vi har nu förutsättningar för att skapa en nystart med en anläggning som delvis fortfarande är sliten men också med ett ridhus som kan användas för alla de aktiviteter som vi själva väljer. Vi kan nu ta upp det arbete som vi startade innan ridhuset blev stängt på grund av mögel. Med det sagt vill jag tacka för ett år både i motvind och medvind och överlämnar härmed ordet till årsmötet och dess förhandlingar.

Susanne Gräll

Ordförande  Rättviks Ridklubb