NYTT INFÖR I HÖST!

09 AUG 2012 11:51
I höst har vi lite nya erbjudanden!
  • Uppdaterad: 13 AUG 2012 13:55

Valfri privat lektion!

Under ht 2012 erbjuder vi privatlektioner för våran duktiga instruktörer Anna Spångmyr, Ina Olsson och Annica Rissveds.

I en timme är allt fokus på just dig och din träning vilken nivå du än ligger på.

Pris: 350 kr (Medlem) 400 kr (Ej medlem).

Alla kan köpa en privatlektion på egen häst eller på ridskolehäst.

Vi kan hjälpa dig att utveckla din ridning i dressyr, hoppning och terränghoppning, tömkörning, longering, häst vi hand, lastning mm. Vi kan hjälpa dig som är helt nybörjare med hästhantering/hästskötsel och ridning.

Du kan får hjälp med vad du vill :) Tveka inte att höra av dig, det går givetvis att boka oss mer en en timme i taget beroende på vad du vill ha hjälp med :)

Maila oss så kommer vi överens om en bra tid och dag för din/dina privatlektioner.

Vi jobbar som vanligt med ridskolan under veckorna och kommer jobba en söndag var i månaden då vi kommer ha olika aktiviteter och även erbjuda privatlektioner för alla som vill.

Rida varannan vecka!

Varannan tisdag kl. 20.00-21.00 kommer vi att ha varannan gång ridning. Du bokar upp dig antingen på jämna eller ojämna veckor. Detta är ett alternativ för er som vill rida men kanske jobbar skift eller har barn och inte kan komma varje gång eller ett bra alternativ för er som vill rida men ekonomin inte tillåter det fullt ut.

Hopp special!

Tisdagar kl 17.00-18.00 för Annica Rissveds. En ren hoppgrupp med varierande bom och hopp övningar, gymnastik och lydnadsbanor. Allt som en hopphäst behöver för att hålla i många år. Öppen för privata och ridskole ekipage med tävlingsvana. Max antal 5 st. Hästen skall vara framriden innan.

Terräng träning!

Måndagar kl.18.00-19.00 för Annica Rissveds, (fd Bood). Vi håller till på terrängbanan vid klubben. Vi håller på fram till 1 oktober.

Pris för medlem 180 kr och icke medlem 230 kr.

Anmäl på mailen kontakt@rattviksridklubb

Grundkurs för barn!

Fredagar kl 16-17 för Anna Spångmyr startar vi upp en grundkurs, du ska ha fyllt 7 år. Du lär dig allt om hur man borstar, sätter på grimma, leder häst, tränsar, sadlar, rider voltige, rider med ledare och gör olika balansövningar till häst. Denna kurs är lagd på en termin. När denna kurs är färdig fortsätter barnen i vanlig ridgrupp.

VÄLKOMNA TILL OSS!

Skribent: Anna Spånmgyr