BUSSRESA TILL SWEDEN INTERNATIONAL HORSE SHOW

16 AUG 2022 11:11
  • Skapad: 16 AUG 2022 11:11

Lördag den 26 november anordnar vi bussresa från Rättviks Ridklubb till Friends Arena och Sweden International Horse Show.

Bussen går från klubben klockan 5.30 (var här i god tid innan) och vi beräknas komma hem igen runt 22.30.

På plats i Friends startar vi dagen med dressyr; Lövsta future challenge där sveriges bästa unga hästar och unga ryttare tävlar. Därefter är det SAAB top 10 där världens 10 högst rankade dressyrryttare tävlar möts.

Eftermiddagen börjar med ponnyhoppning i Prins Carl Philips pris, följt av Shetland Steeplechase och internationella shownummer bland annat.

Under hela dagen kan man gå på mässan och shoppa allt man kan tänka sig som har med hästar att göra.

Mat tar man antingen med sig eller köper på plats. Vi åker och sitter gemensamt men var och en ansvarar för sig själv. Barn måste ha vuxen med sig. Föräldrar avgör om deras ungdomar kan åka själva eller inte.

Pris & anmälan

Det finns 20 platser och dessa måste fyllas för att resan ska bli av. Priset är 1490:- per person och betalas på faktura. Anmälan mejlas till This is a mailto link och är bindande, inga pengar betalas tillbaka om du inte kan åka. Du behöver inte vara medlem för att åka med.

Skribent: Annica Thunman